Volgende castingdagen

Vanwege het Coronavirus worden er weer castingdagen georganiseerd vanaf september dit jaar. De locaties en data  zullen op deze pagina vanaf juli/augustus weer worden weergegeven.

BMA organiseert regelmatig castings door heel België op zoek naar (kinder)modellen, mannequins/dressmen en figuranten. Wij begeleiden allerlei verschillende soorten types in alle leeftijdsklassen 2  t/m 65 jaar en in alle maten. Er zijn geen speciale eisen voor kleding. Doe iets aan waarin u zich lekker voelt.

Make-up advies voor vrouwelijke modellen: Omdat er met flitslicht gewerkt wordt mag u wat meer make-up op doen. In dit licht valt make-up  juist veel weg, dus je mag best wel wat make-up op doen. Bent u dit niet gewend doe dan minimaal mascara en lipgloss op!  Wees wel voorzichtig met highlighters en glitters. Ze reflecteren het licht en kunnen wit uitslaan op de foto.’

Doelstelling van BMA is, om modellen te begeleiden die de stap willen wagen om (kinder)model, figurant of mannequin te worden. Tijdens de castingdagen worden er door BMA een aantal foto’s kosteloos gemaakt om te bekijken onder welke categorie u kunt worden gepromoot.

De castingdagen zijn geheel gratis! Een afspraak op voorhand is niet nodig.
Minderjarigen kunnen alleen komen onder begeleiding van ouders.

GRAAG DEZE PAGINA RAADPLEGEN VOORDAT U NAAR DE CASTINGDAG KOMT I.V.M. EVENTUELE WIJZIGINGEN!