Model worden

Onze castingdagen

Wil je werken als model, figurant, kindermodel, mannequin of dressman, kom dan langs op één van onze castingdagen. Op de castingdagen worden er testfoto’s gemaakt om te bekijken of u kunt worden geplaatst in ons modellenbestand. Iedereen is welkom en een afspraak vooraf is niet noodzakelijk.

 

Voor wie?

Wij organiseren regelmatig castingdagen door heel België op zoek naar (kinder)modellen, mannequins/dressmen en figuranten. Wij promoten allerlei verschillende soorten types in alle leeftijdsklassen 2  t/m 65 jaar in alle maten.

 

Waarom een castingdag?

Castingdagen kunnen worden georganiseerd in opdracht van derden of voor het presentatieboek van BMA zelf. De doelstelling van BMA is, om modellen te begeleiden of te promoten voor derden of voor ons eigen bestand.

 

Wat gebeurt er tijdens zo’n castingdag?

Tijdens de castingdagen worden er door BMA een aantal foto’s kosteloos gemaakt om te bekijken onder welke categorie het model het beste kan worden gepromoot. Kom gewoon zoals u bent voor de een is dat wat meer make-up en voor de ander wat minder. Kleurrijke kleding doet het altijd goed op foto’s. Voor de castingdagen hoeft u geen afspraak te maken en geen enkele ervaring te hebben.